• Organik Madde
  • Toplam Azot (N)
  • Amonyum Azotu (N)
  • Nitrat Azotu (N)
  • Üre Azotu (N)
  • Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5)
  • Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

  • Suda Çözünür Bor(B)

  • Suda Çözünür Mangan (Mn)

  • Suda Çözünür Demir (Fe)

  • Max. KLorür (Cl)

  • pH Aralığı

  • Net

:   %20

:   %7

:   %1,8

:   %1,7

:   %3,5

 

:   %7

 

:   %7

 

:   %7

:   %0,1

:   %0,1

 

   %0,1

:   %0,7

:   %3,5-5,5

:   1-5-20 Lt.

 

SCALEX MORPHOS 7-7-7

NPK'LI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE

GARANTİ

EDİLEN İÇERİK

%  w/w

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ

 

Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür, hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.

UYARILAR

 

  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

 

  • Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
  • Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.

 

  • Tahriş edicidir göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz, teması halinde bol su ile yıkayınız.
  •  
  • Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.

 

SCALEX MORPHOS 7-7-7
scalex

DEPOLAMA ŞARTLARI

 

Orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı + 5 ile  + 40 derece arasında olmalıdır.

FİRMA BEYANI

 

İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

*** Kullanmadan Önce İyice Çalkalayınız.***

Ürün Adı
Topraktan Kullanım Dozu (Tahıllar ve Yeşil Alanlar Hariç)
Kullanım Dönemi
Yapraktan Kullanım Dozu 100L Suda)

-------------------

-------------------

Açık tarla sebzeleri (Domates, Biber,Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Soğan, Havuç vs.)

Sera ve Örtü Altı Sebzeleri

Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık vs.)

Kavun, Karpuz, Kabak vs.

Fidanlık, Süs Bitkileri vs.

Tüm Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem, Bağ, Zeytin ve Narenciye vs.)

Tüm Endüstri Bitkileri (Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı vs.)

-------------------

-------------------

-------------------

1,5-2 L/da

1,5-2 L/da

1,5-2 L/da

1,5-2 L/da

1,5-2 L/da

1,5-2 L/da

1,5-2 L/da

-------------------

-------------------

----------------

Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp, hasat sonuna kadar 20 gün aralıklarla

Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp, hasat sonuna kadar 20 gün aralıklarla

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır

Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır

----------------

----------------

----------------

----------------

200-250 cc

200-250 cc

200-250 cc

200-250 cc

200-250 cc

200-250 cc

200-250 cc

-------------------

-------------------

-------------------

-------------------