• Organik Madde
  • Alginik Asit
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
  • EC
  • pH Aralığı

  • AMBALAJ

:   %15

:   %0,3

: %1

  

:   7.2 dS/m

:   3,7-5,7

:   1-5-20 Lt.

SCALEX DENİZ YOSUNU

ORGANİK KAYNAKLI DİĞER ÜRÜNLER SIVI DENİZ YOSUNU

GARANTİ

EDİLEN İÇERİK

%  w/w

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ

 

Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür, hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.

UYARILAR

 

  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

 

  • Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
  •  

  • Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.

 

  • Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz teması halinde bol su ile yıkayınız.
  •  

  • Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
  •  

  • Kullanılmış boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.

 

Scalex Power Plus
scalex

DEPOLAMA ŞARTLARI

 

Orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı + 5 ile  + 40 derece arasında olmalıdır.

FİRMA BEYANI

 

İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

*** Kullanmadan Önce İyice Çalkalayınız.***

BİTKİLER
YAPRAKTAN UYGULAMA
UYGULAMA ZAMANI
DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun Karpuz, Kabak, Fasulye, Bezelye

Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar

Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak

Narenciye: Portakal, Limon, Greyfurt, Mandalina, v.s. Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Nar v.s

Bağ, Muz

Zeytin, Antep Fıstığı, Badem

Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut

Süs Bitkileri

Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf

------------------

100 Litre Suya 100 cc

100 Litre Suya 100 cc

100 Litre Suya 125 cc

100 Litre Suya 150 cc

100 Litre Suya 150 cc

100 Litre Suya 150 cc

100 Litre Suya 150 cc

100 Litre Suya 150 cc

100 Litre Suya 150 cc

----------------

İlk uygulama çiçeklenme başlangıcında; ikinci uygulama meyve teşekkülünde yapılır

İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır

İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır

Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama. Taç yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır

Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama. Taç yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır

Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama. Taç yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır

İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır

Çiçeklenme başlangıcında ilk uygulama. Taç yapraklar düştükten sonra ikinci uygulama yapılır

İlk uygulama bitkiler 4-6 yapraklı iken yapılır. 10-15 gün sonra tekrarlanır

------------------

150-200 cc/Dekar

150-200 cc/Dekar

200-225 cc/Dekar

225-250 cc/Dekar

225-250 cc/Dekar

225-250 cc/Dekar

225-250 cc/Dekar

150-200 cc/Dekar

------------------

------------------