• Toplam Organik Madde
  • Organik Karbon
  • Toplam Azot
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
  • pH Aralığı

  • Net

:   %45

:   %15

:   %4

  

:   %4

:   4-6

:   1-5-20 Lt.

SCALEX ORGANİK GÜBRE

BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

GARANTİ

EDİLEN İÇERİK

%  w/w

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ

 

Suda tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür, hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.

UYARILAR

 

  • Kullanmadan önce etiketi okuyunuz

 

  • Koruyucu eldiven ve maske kullanınız
  •  

  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz

 

  • Deri ve göz ile temasından kaçınınız ve teması halinde bol su ile yıkayınız.
  •  

  • Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
  •  

  • Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.

 

Scalex Power Plus
scalex

DEPOLAMA ŞARTLARI

 

Orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı + 5 ile  + 40 derece arasında olmalıdır.

FİRMA BEYANI

 

İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

*** Kullanmadan Önce İyice Çalkalayınız.***

Btiki Adı
Damlama Sulama
Uygulama Dönemi
Yapraktan Uygulama (100lt)

Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek v.s)

2-3 L / Da

Tüm Sera Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

Tüm Açık Alan Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg v.s)

Kavun, Karpuz, Kabak v.s

Fidanlık, Süs Bitkileri vs

Tüm Meyve Ağaçlarında Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye v.s

Tüm Meyve Ağaçlarında Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye v.s

Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı v.s)

------------------

------------------

3-4 L / Da

3-4 L / Da

2-3 L / Da

2-4 lt/da

2-4 lt/da

1-2 L / Da

3-4 L / Da veya ağaç başına 200-250 cc

2-4 lt/da

------------------

----------------

Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp hasat sonuna kadar 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar

Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp hasat sonuna kadar 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20–30 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20–30 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Dikimden itibaren 20–30 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15–20 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde 2. Meyve oluşumunda 3. Hasat sonuna kadar

Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2 tekerrürde uygulanır.

------------------

------------------

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

100 litre suya 100 cc

------------------

------------------