• Toplam Organik Madde
  • Organik Karbon
  • Toplam Azot
  • Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
  • pH Aralığı

  • Net

:   %40

:   %12

:   %3

  

:   %4

:   4,4-6,4

:   1-5-20 Lt.

Known-Tech Moverplus

BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

GARANTİ

EDİLEN İÇERİK

%  w/w

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ:

 

Suda, tavsiye edilen konsantrasyonlarda çözünür, hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.

RİSK VE GÜVENLİK BİLGİLERİ

 

  • Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.

 

  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz
  •  

  • Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.

 

  • Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
  •  

  • Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz teması halinde bol su ile yıkayınız.
  •  

  • Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.
  •  

  • Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.

 

Scalex Power Plus
scalex

DEPOLAMA ŞARTLARI

 

Orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı + 5 ile  + 40 derece arasında olmalıdır.

FİRMA BEYANI

 

İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

*** Kullanmadan Önce İyice Çalkalayınız.***

Btiki Adı
Damlama Sulama
Uygulama Dönemi
Yapraktan Uygulama (100lt)

------------------

------------------

Tüm Sera Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

Tüm Açık Alan Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.

Tüm Yaprağı Yenen Kışlık Sebzeler (Karnabahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg v.s)

Kavun, Karpuz, Kabak v.s

Fidanlık, Süs Bitkileri vs

Tüm Meyve Ağaçlarında Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye v.s

Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı v.s)

Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek v.s)

------------------

------------------

4-5 lt / Da

4-5 lt / Da

3-4 lt / Da

3-4 lt / Da

2 lt / Da

4-5 lt / Da Veya ağaç başına 200-250 cc

3-4 lt / Da

------------------

------------------

----------------

Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp hasat sonuna kadar 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar

Şaşırtmadan 15 gün sonra başlayıp hasat sonuna kadar 20 gün aralıklarla hasat sonuna kadar

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 20–30 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Dikimden itibaren 20–30 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır.

Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15–20 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır

Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde 2. Meyve oluşumunda 3. Hasat sonuna kadar

Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır

Bitkiler 10–15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2–3 tekerrürde uygulanır

------------------

------------------

------------------

100-150 cc

100-150 cc

100-150 cc

100-150 cc

100-150 cc

100-150 cc

100-150 cc

------------------

------------------

------------------

------------------